Πως να προστατέψετε & να καθαρίσετε σωστά τα γυαλιά σας

Do’s:

1. Χρησιμοποιείτε καθαριστικές λύσεις σχεδιασμένες ειδικά για φακούς οράσεως, όπως ZEISS Cleaning Spray / Wipes.

2. Χρησιμοποιείτε το ειδικό πανάκι.

3. Κρατήστε τα γυαλιά σας από το σημείο της γέφυρας που ακουμπάει στην μύτη σας. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε να στραβώσετε τα γυαλιά σας ενώ τα καθαρίζετε. Στραβά γυαλιά μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την όραση σας και να μην επιτρέπουν άνετη και ξεκούραστη όραση.

4. Αποθηκεύστε τα γυαλιά σας όταν δεν τα φοράτε. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα κρατήσετε καθαρούς τους φακούς των γυαλιών σας, αλλά θα αποφύγετε και τυχόν γρατζουνιές ή βλάβες τόσο στους φακούς όσο και στον σκελετό σας.

5. Καθαρίστε τα γυαλιά σας τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, ώστε να διατηρήσετε την αρχική τους κατάσταση. Όσο πιο καθαροί είναι οι φακοί οράσεως τόσο πιο άνετη είναι και η όραση σας.

Don’ts:

1. Αποφύγετε πετσέτες, χαρτομάντηλα ή χαρτοπετσέτες για να σκουπίσετε τους φακούς σας. Παρόλο που όλα τα παραπάνω υλικά είναι πολύ απαλά για το δέρμα μας, λόγω της υφής τους μπορούν εύκολα να χαράξουν τους φακούς σας.

2. Αποφύγετε υψηλές θερμοκρασίες, όπως το ταμπλό του αυτοκινήτου το καλοκαίρι. Οι επιστρώσεις των φακών σας δεν αντέχουν θερμοκρασίες άνω των 80 βαθμών.

3. Αποφύγετε έντονες αλλαγές θερμοκρασίας, όπως ο ατμός ενώ μαγειρεύετε.

ZEISS Lens Cleaning Solutions.

Οι καθαριστικές λύσεις της ZEISS είναι εξειδικευμένες και εύχρηστες για απόλυτο καθαρισμό των φακών σας, αφαιρώντας μικρόβια και σκόνη εύκολα και γρήγορα. Τόσο τo ZEISS Cleaning Spray, με το ειδικό microfiber πανάκι, όσο και τα ZEISS Cleaning Wipes, ειδικά εμποτισμένα μαντηλάκια, είναι σχεδιασμένα για απαλό και αποτελεσματικό καθαρισμό των φακών σας. Τα ZEISS Cleaning Solutions μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στον καθαρισμό των φωτογραφικών φακών, οθόνες smartphones & tablets.

cleaning